Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
vaste plantentuin
  • 4 Villatuin
  • 3 Villatuin
  • 1 Villatuin
  • 5 Villatuin
  • 2 Villatuin

Villatuin

Een eigen zwembad is voor veel mensen een droom om in hun eigen tuin te hebben. Door de technieken van tegenwoordig is dit gemakkelijker te realiseren. Een villatuin die luxe en allure uitstraalt.

Koivijver

De koivijver is als ware eyecatcher gelegen bij de entree van de woning. Deze vijver is bekleed met Corten-staal, die een roestige kleur geeft aan het metaal, maar niet doorroest. De zijkanten zijn bekleed met waterplanten. Deze geven mooie kleuren in het voorjaar en zomer en brengen zuurstof in het water voor de vissen. Daarnaast bieden de planten een schuilplaats voor hen. Ter bescherming zijn ook transparante draadlijnen over het water gespannen, zodat reigers geen kans maken om ze te vangen. 

Zwembad

Het zwembad is gelegen in de achtertuin. Dit zwembad is ten tijde van de aanleg als een soort ondergrondse bak geplaatst in de tuin. Het keramieken terras is voorzien van een aantal ligstoelen. Het terras is gevoegd zodat de naden mooi sluiten en onkruid niet of nauwelijks kans krijgt zich te nestelen. Er kan gebruik gemaakt worden van de buitendouche om op te frissen na het zwemmen. De haag rondom en de blokhagen geven een strakke uitstraling. Het terras is verder opgefleurd met diverse kleurende beplanting.

Gazon en beplanting

Het gazon in de villatuin is voorzien van een robotmaaier die iedere dag het gras maait. Dit zorgt voor een strakke uitstraling en minder kans op mollen. Vanwege de maaihoogte heeft onkruid minder kans om te nestelen, omdat onkruid er simpelweg niet tegen kan. De beplanting bestaat voornamelijk uit kleurrijke hortensia’s, grassen en bodembedekkers.

Contact

Op zoek naar expertise voor uw zwembad en/of koi?  Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar