Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
vaste plantentuin
  • 5 Kleurrijke tuin
  • 2 Kleurrijke tuin
  • 1 Kleurrijke tuin
  • 3 Kleurrijke tuin
  • 4 Kleurrijke tuin

Bekroonde vaste plantentuin

Wat is er nu leuker dan een tuin die van voorjaar tot najaar bloeit? Niets anders, wat ons betreft! Deze tuin springt eruit in de buurt, en dat vonden de keurmeesters van Groei en Bloei ook! Voor de mooiste tuinontwerpen werken wij samen met Plantentuin Esveld uit Boskoop.

Groeien en bloeien

In deze tuin is gebruik gemaakt van diverse geurende en kleurende beplanting. Het grasveld is in een soort kronkelige ‘romantische’ vorm aangelegd, waardoor de planten beter tot zijn recht komen. Door de planten door elkaar heen te laten groeien, is er minder kans op onkruid en is er altijd kleur in de tuin te vinden. De achtertuin heeft een fijn terras met zicht op de andere beplanting, deze is omheind met een groenblijvende haag. De andere rode haag in de voor- en achtertuin geeft een achtergrond en een speels karakter aan de tuin. De tuineigenaar is door Groei & Bloei beloond met een groenbon.

Oprit, parkeerplaats en berging

De woning wordt bereikt door de oprit van half-verharding (ardennen-grijs split). Door het toepassen van honingraatmatten onder het split, wordt spoorvorming voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de oprit voor lange tijd mooi blijft. Aan de voorkant is gekozen voor twee (gast)parkeerplaatsen die vanuit huis bijna onzichtbaar zijn door afscherming van de rode heg. Direct naast de woning is een combinatie gemaakt van berging en carport van douglashout. Zodat je eigen auto en fiets fijn dicht (en droog!) bij huis kunnen staan.

Contact over een vaste plantentuin

Ben u op zoek naar een kleurrijke vaste plantentuin? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar