Uw wens, ons werk

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen is dan ook altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerp van een bedrijfstuin, de aanleg van beplanting, houtwerk en hekwerk of het winterklaar maken van uw tuin. Zijn uw wensen helder en kunnen we aan de slag? Door alles met ons uitgebreide machinepark in eigen beheer uit te voeren, werken we efficiënt en vakkundig. Rob Blom Tuinen: hoveniers van huis uit!

header-1.jpg
Manegetuin
  • 3 Manegetuin
  • 4 Manegetuin
  • 1 Manegetuin
  • 2 Manegetuin

Manegetuin

Het houden van paarden kan op een manege. Maar waarom niet gewoon thuis als daar toch ruimte voor is? In deze tuin is een combinatie gemaakt tussen een manege en vaste plantentuin.

Boxen en paddock

Het drietal paardenboxen zijn samen met een opslag en wasplaats verwerkt in een grote schuur. Op een mooie dag kunnen de paarden buiten staan in de paddock of grazen in het weiland. Terwijl de paarden buiten grazen, kan er op zonnige dagen of zomeravonden genoten worden onder de overkapping. Deze overkapping is voorzien van een fijne tuinset en buitenkeuken met barbecue.

Ontspanning en privacy

De achtertuin is een kleurrijk spektakel van diverse beplanting die is samengesteld door Plantentuin Esveld. De strakke Corten-stalen randen worden op deze manier doorbroken door middel van de speelse vormen van de beplanting. Ook in de achtertuin is een overkapping met buitenkeuken toegepast. Er kan ook ontspannen worden in de sauna en daarna worden afgedoucht in de tuin. Door de groenblijvende heesters rondom blijft de privacy bestaan.

Onderhoud van een manegetuin

De beplanting zorgt in tegenstelling tot wat mensen vaak denken, juist voor minder onderhoud. De vaste planten zorgen voor bedekking van de ondergrond en voorkomt onkruid. Om de tuin in topconditie te houden, wordt er iedere maand een andere plant gesnoeid en onkruid verwijderd. Zo blijft er altijd wat te zien in de tuin.

Contact

Informatie over de aanleg van een manegetuin of vaste plantentuin geven wij u graag. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u snel verder kunnen helpen. Dit kan telefonisch op 0172 507 716 of mail naar .