De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg

Wenst u een hovenier in de regio Leiden?

Ergens in de omgeving van Leiden schijnt een hovenier met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groen te zijn… En laat dat nu Rob Blom Tuinen zijn! Of het nu gaat om een particuliere tuin of groot zakelijk project, met ons uitgebreide team van deskundige mensen en machines kunnen we met efficiënt gemak iedere klus aan!

Een ervaren hovenier in Leiden: Rob Blom!

Wat uw wens op groengebied ook is, wij kunnen het vast voor u (laten) maken of regelen. Zo veel mogelijk duurzaam, milieuvriendelijk en toch modern en vernieuwend. Met een modern machinepark en een professioneel team aan goed opgeleide medewerkers nemen wij u vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, dicht bij Leiden, veel werk uit handen.

Waarom deze hovenier voor omgeving Leiden?

Of het nu gaat om de aanleg van een moestuin met oude fruitbomen, het onderhoud aan uw zakelijk groen, het ontwerpen van een compleet landschapsprak of het sneeuwvrij maken van wegen en paden in de winter…. alles draait bij Rob Blom Tuinen om maatwerk. Betrouwbaar en eerlijk. Zodat uw wensen tot in de kleinste details perfect worden uitgevoerd.

Eerlijk in groenontwerp, -aanleg en -onderhoud

3D-Architectuur, aanleg met vernieuwende materialen zoals cor-ten staal, onderhoud met moderne machines….Het zijn zomaar wat voorbeelden van hoe eigentijds, modern en toch vakkundig Rob Blom tuinen werkt. Precies volgens afspraak en zo veel mogelijk duurzaam. Want zo eerlijk en betrouwbaar willen we graag werken.

Gaat u ook voor zulk inspirerend groen?

Natuurlijk! Vele zakelijke en particuliere klanten uit de omgeving Leiden gingen u al voor en onze handen jeuken om ook bij u aan de slag te gaan! Als u contact met ons opneemt, inspireren we u graag en vertellen we u graag wat de mogelijkheden voor uw wensen zijn. Belt u ons, dan zetten wij de koffie alvast klaar!

Neem nu contact op!

vijver en vlonder

Koivijver

Tuin met koivijver, olijfbomen en oude fruitbomen
rotstuin

Rotstuin

Een van onze bijzonderste tuinen in onze ogen: de rotstuin
villatuin

Villatuin

Een tuin die luxe en allure uitstraalt
manegetuin

Manegetuin

Een manegetuin thuis als hier de ruimte voor is

Moderne tuin

Onderhoudsarm en met niveauverschillen typeren een moderne tuin