De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg

Hovenier in Hoofddorp?

Uw tuin is het verlengstuk van uw huis. Dat realiseren wij ons en zullen er alles aan doen om uw tuin naadloos aan te laten sluiten aan uw wensen en verwachtingen. Van ontwerp tot realisatie, altijd in goed overleg en denkend in oplossingen.

Hovenier in Hoofddorp en omstreken

Een hovenier met jarenlange ervaring in de Hoofddorp en de Haarlemmermeer. Door de enorme groei van de gemeente zoals de eilanden op Floriande, het Tudorpark, Nassaupark, het Spectrum en Zuiderhoeven zijn wij door de wol geverfd. Het creeren en ontwerpen van nieuwe tuinen en het onderhouden van bestaande tuinen is wat wij met veel liefde voor het vak doen.

Wij maken Hoofddorp groen

Door de 3D-architectuur krijgt u een goed beeld hoe uw tuin gaat worden. Wij gebruiken graag vernieuwende materialen zoals cor-ten staal en recyclen ook weer graag en maken tuinen nèt even anders dan anders, uiteraard helemaal zoals u het wilt. Wij werken met moderne machines die wij in eigen beheer hebben. Het zijn zomaar wat voorbeelden van hoe eigentijds, modern en vakkundig Rob Blom tuinen werkt. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer voeren we iedere klus met veel gevoel voor vakmanschap en passie uit.

Professionals in groenontwerp, -aanleg en -onderhoud

Al onze hovenier medewerkers gaan iedere dag met veel energie en passie aan de slag in en om Hoofddorp. Neem van ons aan dat ze allemaal groene vingers hebben en met veel liefde voor het vak aan de slag gaan om er iedere dag het allermooiste van te maken.Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. Zowel duurzaamheid, het milieu en kwaliteit zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Betrouwbaar en eerlijk. Zo zorgen wij ervoor dat uw wensen exact zoals gewenst uitgevoerd worden.

Ook zo’n professionele hovenier inschakelen?

Afhankelijk van uw wensen en behoeften spelen we met een op maat aanpak volledig op uw wensen in. Dus wilt u ook zo’n origineel stuk groen, zakelijk terrein of mooie tuin in één van de prachtige wijken Hoofddorp of omstreken laten aanleggen door een deskundige hovenier? Als u contact met ons opneemt, vertellen wij u er alles over!

Bel ons direct voor een afspraak!

vijver en vlonder

Koivijver

Tuin met koivijver, olijfbomen en oude fruitbomen
rotstuin

Rotstuin

Een van onze bijzonderste tuinen in onze ogen: de rotstuin
villatuin

Villatuin

Een tuin die luxe en allure uitstraalt
manegetuin

Manegetuin

Een manegetuin thuis als hier de ruimte voor is

Moderne tuin

Onderhoudsarm en met niveauverschillen typeren een moderne tuin