De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg

Op zoek naar een hovenier in Nieuw-Vennep?

Een specialis in het aanleggen en onderhouden van (bedrijfs) tuinen in de regio Nieuw-Vennep. Rob Blom tuinen is al 20 jaar actief in de regio en heeft al honderden huizen en bedrijven van een prachtige tuin voorzien, daarnaast verzorgt hij ook het onderhoud en staat zijn klanten. Samen met zijn team van ervaren hoveniers wordt uw tuin tot in de puntjes verzorgd en zullen zij altijd klaar staan voor adviezen, tips en trucs om van uw tuin een verlengstuk van uw woning te maken.

Ervaren hovenier in Nieuw-Vennep

Een hovenier met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in Nieuw-Vennep en de Haarlemmermeer, een indrukwekkend machinepark en een professioneel team aan medewerkers kunnen wij u vanuit onze vestiging in  de Haarlemmermeer, aan de rand van Nieuw-Vennep, veel werk uit handen nemen. Van kleine onderhoudsklussen tot omvangrijke projecten, van zakelijk tot particulier, van de aanleg van een voortuin tot de inrichting van een landschapspark.

Waarom hoveniersbedrijf Rob Blom Tuinen?

Simpelweg omdat binnen het alsmaar groeiende Nieuw-Vennep en de vele wijken die het telt ervaring op en met de bijzondere grond een vereiste is.
In wijken als Getsewoud, Welgelegen, Nieuw-Vennep Zuid, Linquenda, Spoorzicht  en De Pionier zijn wij een goede bekende, waardoor wij precies weten wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin. U heeft vast zelf een idee wat u graag zou willen! En wij denk heel graag met u mee.

Een eerlijke hovenier uit Nieuw-Vennep

Een hovenier levert altijd maatwerk, met zoveel mogelijk duurzame materialen, die we op uw wensen aanpassen. U vertelt wat u wilt en wij vertalen en voeren deze tot in de kleine details perfect uit. Ons principe is afspraak = afspraak, want alllen daarmee kunnen wij ook een duurzame relatie met u en uw tuin aan.

Ook zo’n originele en duurzame hovenier in Haarlem?

Natuurlijk, want van zulk origineel, duurzaam en vernieuwend ontworpen, aangelegd en / of onderhouden groen wil iedereen toch graag genieten? Graag kletsen wij, in een vrijblijvend afspraak, over wat uw wilt en wij denken dan graag met u mee! Laten we elkaar inspireren om tot een uniek resultaat te komen. We zijn de hele week geopend! U hoeft ons alleen maar even te bellen...

Bel ons direct voor een afspraak!

vijver en vlonder

Koivijver

Tuin met koivijver, olijfbomen en oude fruitbomen
rotstuin

Rotstuin

Een van onze bijzonderste tuinen in onze ogen: de rotstuin
villatuin

Villatuin

Een tuin die luxe en allure uitstraalt
manegetuin

Manegetuin

Een manegetuin thuis als hier de ruimte voor is

Moderne tuin

Onderhoudsarm en met niveauverschillen typeren een moderne tuin