De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat. Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

header-2.jpg

Zoekt u een hovenier in omgeving Amsterdam?

Stel….u heeft een zakelijk terrein of tuin en wilt deze net even anders dan anders. Iets origineels, iets duurzaams, iets wat met vernieuwende materialen en unieke architectuur tot stand wordt gebracht. Waarom zou deze ervaren en allround hovenier die u hiervoor zoekt in omgeving Amsterdam niet Rob Blom Tuinen kunnen zijn?

Eerlijke en betrouwbare hovenier rond Amsterdam

Al meer dan 20 jaar doen wij namelijk niets anders dan duurzaam en vakkundig ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei groen. Vanuit onze vestiging in Haarlemmermeer, vlakbij Amsterdam, kunnen we grote en kleine klussen voor zowel bedrijfsleven, overheid en particulieren met het juiste vakmanschap en de juiste machinerie aan.

Waarom hoveniersbedrijf Rob Blom Tuinen?

Steeds meer mensen ergeren zich aan slordig aangelegd en slecht onderhouden groen. Dus waarom zou u dit botanische stukje niet in onze professionele handen leggen? Met een uitgebreid machinepark in eigen beheer en de juiste mensen aan boord kunnen we iedere klus aan. Van een ingericht landgoed tot snoeiwerk, van oude fruitbomen tot producten van cor-ten staal.

De kracht van dit vernieuwende hoveniersbedrijf

Wat wij van veel klanten terughoren, is dat wij goed zijn in het vertalen en daarna zorgvuldig uitvoeren van hun wensen. Dienstverlening van Rob Blom Tuinen in de omgeving Amsterdam is dan ook altijd maatwerk. Bovendien werken zoveel mogelijk duurzaam, eerlijk en betrouwbaar. Afspraak is bij ons gewoon nog steeds afspraak.

Ook deze hovenier rondom Amsterdam inschakelen?

Verstandig, want van professioneel ontworpen, aangelegd en/of onderhouden groen worden u en uw bezoekers gegarandeerd heel blij van! Bel daarom voor een vrijblijvende afspraak met ons en wij inspireren u graag tijdens een persoonlijk gesprek. Vertel ons wat u verwacht van een hovenier en wat uw wensen zijn en wij werken deze graag voor u uit!

Neem nu contact op!

vijver en vlonder

Koivijver

Tuin met koivijver, olijfbomen en oude fruitbomen
rotstuin

Rotstuin

Een van onze bijzonderste tuinen in onze ogen: de rotstuin
villatuin

Villatuin

Een tuin die luxe en allure uitstraalt
manegetuin

Manegetuin

Een manegetuin thuis als hier de ruimte voor is

Moderne tuin

Onderhoudsarm en met niveauverschillen typeren een moderne tuin