Bomen en struiken snoeien

Het is nu tijd om bomen en struiken te snoeien, zodat als de lente weer begint, de boom of struik in de juiste proporties kan groeien. Bij volwassen bomen is het belangrijk de dode takken te verwijderen zodat de boom weer mooi vol oogt. Onze boomverzorgers bekijken graag of er zogenaamde "probleemtakken" zijn die wellicht te zwaar of te dik worden.

Winterklaar maken van de tuin

Bij het winterklaar maken van de tuin hoort ook het onderhoud van het gazon. Voor de winter dient het gras gemaaid te worden en ook de bodem maken wij los/verticuteren. Indien nodig is het nu de juiste tijd om de bodem te bemesten en te bekalken.

Planten van bloembollen

Ook het planten van bloembollen is een typische klus om in de herfst aan te pakken. Onze hoveniers helpen graag bij het kiezen van kleuren, hoogtes en soorten. In de lente zal uw tuin een oase zijn van geuren en kleuren. Daar worden we toch allemaal blij van!

Twijfelt u over welke bomen, planten en heesters gesnoeid mogen worden of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen u graag! Neem dus gerust contact met ons op.