Tuintips voor de lente

Het lekkere weer komt er weer aan en alle struiken en bomen groeien al naar de zon toe. Nu is het moment om uw planten van extra mest te voorzien. Ook hebben een aantal gewassen behoefte aan een goede snoeibeurt, zodat ze in de juiste proporties kunnen groeien en er in de zomer prachtig bij staan. 

De grasmaaier kan ook weer uit zijn winterslaap gehaald worden, want het maaiseizoen is ook weer begonnen. Maai het gras nog niet te kort en het is nu het juiste moment om het gras te verticuteren, het gras zal er echt zichtbaar van opknappen.

Er is genoeg te doen en te zien in uw tuin in de lente, alles groeit en bloeit weer. Het juiste onderhoud op dit moment betekent een zomer vol prachtige planten, bloemen en bomen.

Twijfelt u over bijvoorbeeld de manier van snoeien of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0172 507 716 

Wij helpen u graag aan een prachtige tuin! Uiteraard leggen wij ook graag uw tuin aan, renoveren wij tuinen en verzorgen wij het onderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en parken.

fruitboom in bloesem Site 1

 

Oude fruitbomen

Altijd al gedroomd van een oude fruitboom in uw tuin, maar geen zin om 20 jaar te moeten wachten op oogst? Wij bieden u de oplossing! In onze eigen boomgaard hebben wij verschillende oude fruitbomen staan. Klaar om door u ontdekt en meegenomen te worden! Het planten kunnen wij ook voor uw verzorgen.

Uniek in de Randstad: een boomgaard vol fruitbomen in Leimuiderbrug. Wat is er nu mooier dan een grillig gevormde fruitboom van tientallen jaren oud? Ontstaan uit die passie hebben we naast ons bedrijf een eigen boomgaard aangelegd. U bent hier van harte welkom om rond te lopen en alle bomen eens rustig te bekijken. Wij hebben diverse soorten fruitbomen staan: Kers (waaronder Kordia), appel (zoals Goudreinet, Elstar en Jonagold), pruim (o.a. Reine Victoria en Opal) en peer (o.a. Gieser Wildeman (stoof) en Doyenne du Comice (hand). Het lekkerste fruit voortaan vers uit eigen tuin! Klik hier om meer foto's te bekijken van onze fraaie bomen.

oude-fruitbomen

Nieuws