Gladheidsbestrijding

Koning winter heeft Nederland gevonden! Bij Rob Blom Tuinen zorgen we ook voor gladheidsbestrijding.

Ook als het sneeuwt en glad is wilt u als bedrijf bereikbaar zijn voor leveranciers, bezoekers en personeel.
Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijf sneeuw- en ijsvrij gemaakt en gehouden wordt?

Laat uw adres dan bij Rob Blom Tuinen op de lijst zetten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf veilig bereikbaar is.

Wij houden de weersverwachtingen in de gaten en zorgen dat we met voldoende materiaal de klus kunnen klaren.

Strooien doen wij zowel op contractbasis als ad hoc. Bij het afsluiten van een contract heeft u strooigarantie.
Contracten krijgen altijd voorrang op ad hoc opdrachten.

Het gladheidsseizoen loopt globaal van 15 oktober tot 15 april

Voor informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 0172 50 77 16

Tuintips voor de winter

Dit is hèt moment om planten en grassen te steunen en tegen de ergste vrieskou te beschermen. Pak ze lekker in met een stuk jute, stro, droog blad of een oud dekbed dat u toch niet meer nodig heeft. En als u toch bezig bent, vergeet dan niet de buitenkraan af te sluiten, de vijver leeg te halen en de tuinslang op te bergen. Want het zou toch zonde zijn als deze kapot vriezen?

Ook het planten van bollen van voorjaarsbloeiers, kan nu nog gedaan worden. Snoeien is bij uitstek een klus die bij bomen in de winter gedaan kan worden. Dan is namelijk bij bladverliezende bomen en heesters de structuur van de takken goed te zien. terugknippen van planten en heesters tot de grond is ook een mogelijkheid. Hiermee verjongt u de planten maar heeft als nadeel dat voorjaarsbloeiers het eerstvolgende bloeiseizoen geen bloemen laten zien.

Twijfelt u over welke bomen, planten en heesters gesnoeid mogen worden of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen u graag!

 Rob Blom winter

Rob Blom winter 1

Uw tuin toe aan een renovatie?

Van ontwerp tot renovatie, van aanleg tot beplanting.

Wij helpen u graag om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

DSC 1210 
DSC 0275

Oude fruitbomen

Altijd al gedroomd van een oude fruitboom in uw tuin, maar geen zin om 20 jaar te moeten wachten op oogst? Wij bieden u de oplossing! In onze eigen boomgaard hebben wij verschillende oude fruitbomen staan. Klaar om door u ontdekt en meegenomen te worden! Het planten kunnen wij ook voor uw verzorgen.

Uniek in de Randstad: een boomgaard vol fruitbomen in Leimuiderbrug. Wat is er nu mooier dan een grillig gevormde fruitboom van tientallen jaren oud? Ontstaan uit die passie hebben we naast ons bedrijf een eigen boomgaard aangelegd. U bent hier van harte welkom om rond te lopen en alle bomen eens rustig te bekijken. Wij hebben diverse soorten fruitbomen staan: Kers (waaronder Kordia), appel (zoals Goudreinet, Elstar en Jonagold), pruim (o.a. Reine Victoria en Opal) en peer (o.a. Gieser Wildeman (stoof) en Doyenne du Comice (hand). Het lekkerste fruit voortaan vers uit eigen tuin! Klik hier om meer foto's te bekijken van onze fraaie bomen.

oude-fruitbomen

Nieuws