Tuintips voor de herfst

Met rasse schreden komt de winter ons tegemoet. Tijd om de openhaard weer aan te zetten en wat meer binnen te zijn. Om toch te genieten van een opgeruimde tuin zijn er een aantal zaken waaraan gedacht moet worden:


header-1.jpg

Het is nu tijd om bomen en struiken te snoeien, zodat als de lente weer begint, de boom of struik in de juiste proporties kan groeien. Bij volwassen bomen is het belangrijk de dode takken te verwijderen zodat de boom weer mooi vol oogt. Onze boomverzorgers bekijken graag of er zogenaamde "probleemtakken" zijn die wellicht te zwaar of te dik worden.

Bij het winterklaar maken van de tuin hoort ook het onderhoud van het gazon. Voor de winter dient het gras gemaaid te wordenIndien nodig is het nu de juiste tijd om de bodem te bekalken.

Ook het planten van bloembollen is een typische klus om in de herfst aan te pakken. Onze hoveniers helpen graag bij het kiezen van kleuren, hoogtes en soorten. In de lente zal uw tuin een oase zijn van geuren en kleuren. Daar worden we toch allemaal blij van!

Twijfelt u over welke bomen, planten en heesters gesnoeid mogen worden of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen u graag! 

Uw tuin klaar voor de herfst?

Twijfelt u over bijvoorbeeld de manier van snoeien of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij zijn dagelijks bereikbaar op 0172 507 716 

Wij helpen u graag aan een prachtige tuin! Uiteraard leggen wij ook graag uw tuin aan, renoveren wij tuinen en verzorgen wij het onderhoud van zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen en parken.

parallax-oude-fruitbomen-2.jpg