De perfecte tuin

Van afspraak, naar schets, naar 3D, naar eindresultaat.

Een groot of een klein project, wij hebben altijd een passende oplossing.

Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van een mooie tuin.

 

Ontwerp

Een sfeervolle en passende tuin begint bij een goede basis. Daarom vinden wij een persoonlijk ontwerp dat past bij al uw wensen erg belangrijk. Zo komen we samen met u tot een gedetailleerd plan van aanpak voor uw tuin, balkon, park of landgoed.

Altijd de gewenste stijl

Het ontwerpen van uw tuin begint bij uw wensen. Wilt u een brug over de vijver, een leuk en vooral veilig speeltoestel voor de kinderen, een moestuin met een strakke schutting of liever een terras met overkapping en bijbehorende verlichting? Samen inventariseren we precies wat u wilt.

Zodra uw wensen helder en alle maten opgenomen zijn, starten we met tekenen. Naast het ontwerp in 2D, presenteren we de tekening ook in 3D zodat u een goede sfeerimpressie van uw nieuwe tuin krijgt. Hiervoor werken we samen met verschillende gerenomeerde ontwerpers. Dus of u nu gaat voor een landelijke, meer klassiek of juist strakke moderne tuin, wij kunnen de tuin precies in de stijl ontwerpen die u aanspreekt.

 

 

Naxos hoofddorp 2015 09 24 22564500000 kleiner 
oevers1 2015 02 16 21295600000 goed 1

Aanleg

tuin-aanleg

Van begin tot en met het eind, onze medewerkers voeren uw wensen tot in detail uit. Professioneel en altijd met hoge kwaliteit. Of het nu gaat om strakke gazons of kleurrijke borders, een boomgaard vol fruitbomen achter uw huis of een rij bomen voor uw kantoorpand. Omdat wij inventariseren in professionele apparatuur doen we veel werk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de uitvoering naadloos op elkaar afstemmen en uw project efficiënt uitvoeren.

Meer dan alleen bloemen, bomen en planten

Maar uw tuin bestaat natuurlijk uit meer dan alleen bloemen, planten en bomen. Ook het aanleggen van vijvers, overkappingen, schuttingen, allerlei soorten bestrating, tuinhuizen en vlonders kunt u aan ons overlaten. Dus wat dacht u van een pleintje vol nostalgische klinkers en een romantische pergola of heeft u toch liever die minimalistische tuin met strakke designtegels langs die moderne vijver? U mag het zeggen!

Onderhoud

Wat goed is, moet goed blijven. Want het zou toch zonde zijn als uw zorgvuldig aangelegde tuin of bedrijfsterrein verwaarloost?

Zorgvuldig en milieuvriendelijk

Om langer plezier te beleven aan uw tuin is regelmatig onderhoud nodig. Snoeien van grote bomen, kleine borders onkruidvrij maken, het bestrijden van ongedierte, het versnipperen van takken, alles kunnen wij u uit handen nemen. Met een vast team aan vakmensen en professionele machines onderhouden wij uw groen efficiënt, zorgvuldig én milieuvriendelijk. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief en duurzaam tuinonderhoud. In de wintermaanden kunnen wij ook de gladheidbestrijding voor u verzorgen.

tuin-onderhoud

Certificering

SBB

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), voorheen heette dit Aequor. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Rob Blom Tuinen heeft regelmatig voor langere periodes leerlingen meelopen die de fijne kneepjes van het hoveniersvak komen leren. Vice versa brengen de leerlingen actuele ontwikkelingen en kennis in het vakgebied met zich mee. sbb logo

Meer informatie:
www.s-bb.nl

 

VCA*2008/5.1

Rob Blom Tuinen beschikt over een VCA certificaat (De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)). Hiermee tonen we aan dat we aan de wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de ARBO-wet te voldoen. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. vca bsi logo

Meer informatie:
www.vca.nl