Welkom

Zoekt u een allround hovenier als het gaat om het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin of zakelijk terrein? Dan bent u bij Rob Blom Tuinen aan het juiste adres!

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring en een professioneel team van medewerkers kunnen wij u veel werk uit handen nemen. Van kleine onderhoudsklussen tot omvangrijke projecten. Met ons eigen machinepark kunnen wij alles in eigen beheer uitvoeren en staan we garant voor een efficiënte en vakkundige werkwijze. Laat u inspireren en vertel ons wat uw wensen zijn. Wij werken deze graag voor u uit!

Tuintips voor de herfst

Met rasse schreden komt de winter ons tegemoet. Tijd om de openhaard weer aan te zetten en wat meer binnen te zijn. Om toch te genieten van een opgeruimde tuin zijn er een aantal zaken waaraan gedacht moet worden:

Het is nu tijd om bomen en struiken te snoeien, zodat als de lente weer begint, de boom of struik in de juiste proporties kan groeien. Bij volwassen bomen is het belangrijk de dode takken te verwijderen zodat de boom weer mooi vol oogt. Onze boomverzorgers bekijken graag of er zogenaamde "probleemtakken" zijn die wellicht te zwaar of te dik worden.

Bij het winterklaar maken van de tuin hoort ook het onderhoud van het gazon. Voor de winter dient het gras gemaaid te worden en ook de bodem maken wij los/verticuteren. Indien nodig is het nu de juiste tijd om de bodem te bemesten en te bekalken.

Ook het planten van bloembollen is een typische klus om in de herfst aan te pakken. Onze hoveniers helpen graag bij het kiezen van kleuren, hoogtes en soorten. In de lente zal uw tuin een oase zijn van geuren en kleuren. Daar worden we toch allemaal blij van!

Twijfelt u over welke bomen, planten en heesters gesnoeid mogen worden of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Wij helpen u graag! 

tuin onderhoud

Uw tuin toe aan een renovatie?

Van ontwerp tot renovatie, van aanleg tot beplanting.

Wij helpen u graag om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

DSC 1210 
DSC 0275

Oude fruitbomen

Altijd al gedroomd van een oude fruitboom in uw tuin, maar geen zin om 20 jaar te moeten wachten op oogst? Wij bieden u de oplossing! In onze eigen boomgaard hebben wij verschillende oude fruitbomen staan. Klaar om door u ontdekt en meegenomen te worden! Het planten kunnen wij ook voor uw verzorgen.

Uniek in de Randstad: een boomgaard vol fruitbomen in Leimuiderbrug. Wat is er nu mooier dan een grillig gevormde fruitboom van tientallen jaren oud? Ontstaan uit die passie hebben we naast ons bedrijf een eigen boomgaard aangelegd. U bent hier van harte welkom om rond te lopen en alle bomen eens rustig te bekijken. Wij hebben diverse soorten fruitbomen staan: Kers (waaronder Kordia), appel (zoals Goudreinet, Elstar en Jonagold), pruim (o.a. Reine Victoria en Opal) en peer (o.a. Gieser Wildeman (stoof) en Doyenne du Comice (hand). Het lekkerste fruit voortaan vers uit eigen tuin! Klik hier om meer foto's te bekijken van onze fraaie bomen.

oude-fruitbomen

Nieuws