Maak je tuin lente- en zomerklaar

De prachtige lente dagen komen er weer aan en de tuinen worden langzaamaan groen. Bloesem komt aan de bomen, de vogels zijn druk in de weer en zo ook Rob Blom Tuinen. 
Niemand kan wachten om heerlijk weer naar buiten te gaan en van de tuin en de zon te genieten!

Onderhoud 

Uw tuin lente- en zomerklaar maken kunt u voor een groot deel natuurlijk zelf doen, maar u kunt dit ook overlaten aan ons. Voor zowel grote als kleine klussen kunt u bij ons advies inwinnen. Geeft u liever het grote onderhoud uit handen? Wij komen op afspraak jaarlijk, halfjaarlijks en uiteraard op verzoek bij u langs voor onderhoud. 

Tuinmetamorfose

Denkt u eraan om uw tuin een complete metamorfose te geven? Dan kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk en gedegen tuinadvies. Van ontwerp tot uitvoering, alles in de door u gewenste stijl en met het beste advies van tuin architect.

Tekening in 2D en in 3D

Om u het beste inzicht te geven in het ontwerp van uw tuin, maken wij zowel een 2D, voor het eerste ontwerp en een 3D tekening voor het defeintieve ontwerp voordat wij daadwerkelijk tot uitvoering zullen komen. Dan is het voor u duidelijk wat u kunt verwachten! Wel zo duidelijk denken wij.

 

Voor informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 0172 50 77 16

Oude fruitbomen

Altijd al gedroomd van een oude fruitboom in uw tuin, maar geen zin om 20 jaar te moeten wachten op oogst? Wij bieden u de oplossing! In onze eigen boomgaard hebben wij verschillende oude fruitbomen staan. Klaar om door u ontdekt en meegenomen te worden! Het planten kunnen wij ook voor uw verzorgen.

Uniek in de Randstad: een boomgaard vol fruitbomen in Leimuiderbrug. Wat is er nu mooier dan een grillig gevormde fruitboom van tientallen jaren oud? Ontstaan uit die passie hebben we naast ons bedrijf een eigen boomgaard aangelegd. U bent hier van harte welkom om rond te lopen en alle bomen eens rustig te bekijken. Wij hebben diverse soorten fruitbomen staan: Kers (waaronder Kordia), appel (zoals Goudreinet, Elstar en Jonagold), pruim (o.a. Reine Victoria en Opal) en peer (o.a. Gieser Wildeman (stoof) en Doyenne du Comice (hand). Het lekkerste fruit voortaan vers uit eigen tuin! Klik hier om meer foto's te bekijken van onze fraaie bomen.

oude-fruitbomen

Nieuws